VOLNÉ TERMÍNY AŽ DO KONCE ROKU

09.10.2023 14:19

Hezký den přeje všem, 

nově jsou vypsány volné termíny až do konce roku. Poslední den v roce je připravené překvapení pro někoho z vás a že to bude stát za to. :-D 

Během letošního roku si mnozí z vás jistě všimli, že návštěva hirudoterapie přináší i mnohé další benefity v podobě informací o jiných alternativách, případně komplexním doporučení, jak snadno si s některými neduhy pomoci; různými výzkumy kvality a rovněž spojení TČM, genových klíčů, psychosomatiky. Aktuálně uvažujeme i o změně názvu, protože jsme se po deseti letech posunuli od Sladké pijavice k Cestě k srdci. Dáváme tomu však volný průběh a až přijde ten pravý čas, bude to rychlé. :-)

 

V tomto roce jsme rovněž do "světa" pustili první vlaštovky s testováním produktů obsahující látky z pijavek a moc tímto děkujeme věrným klientům za jejich ochotu a zpětnou vazbu spokojenosti s produkty. Jedná se o produkty, které lze používat v případě, kdy máte jakýkoliv diskomfort po aplikaci pijavek (př. horší hojivost ranek) nebo naopak hirudoterapie není pro vás vhodná a spadáte do kontraindikované skupiny ... a tak s předvánočním časem vás seznámíme s těmito produkty (na křečové žíly, nebo spíše na bolest nohou; ekzémy a další). 

 

Prozatím se těšíme 

vaše sladké pijavice a Zuzka S. ;-)