Plníme Vaše sny i ty naše :-)

30.05.2016 22:19

Ač po dlouhé odmlce bych se ráda pochlubila nečekaným vítězstvím v regionálním kole soutěže T-mobile Rozjezdy 2016. Jedná se o soutěž podporující začínající podnikatele, kde Vám dodají odvahy a poradí různé tipy a triky, jak začít. Mohu všem vřele doporučit do dalších let. A právě na této soutěži po vypracování celkem náročného podnikatelského plánu, který porotu zaujal, zazněl verdikt první místo v regionálním kole. Více zde:plzen.cz/rozjezdy-ovladl-chov-pijavic-54911/.

Trošku v jiné formě, ale v podstatě stejné lze číst i tady: www.regionplzen.cz/zpravodajstvi/plzenskou-porotu-t-mobile-rozjezdu-ohromily-plany-na-chov-pijavic-94064/

 

Bylo to náročné, ale stálo to za to a hlavně proto, že bych ráda splnila i přání mnohých z Vás, aby existovaly i naše "české" pijavice. Cesta bude ještě dlouhá a trnitá, ale takový je život. :-) Kdo volí raději jednoduché a přímé cesty, často přichází o mnoho zkušeností a ponaučení. Některý z mých genů mi však nedovoluje jít snažší cestou, proto doufám, že i Vás potěší farma v Čechách a budete se k nám rádi vracet, byť jen pro radu. Děkuji za to, že jste si našli důvěru k pijavkám. Každý Váš email i telefonát mi dodává energii. :-) Zdá se mi, že vzájemná pomoc mezi lidmi kolikrát mizí a každý se stará jen o sebe... Já i pijavky však chceme hlavně pomáhat Vám všem, proto se nebojte, jsme tady pro Vás. :-) Držte palce do celostátního kola v Praze 16.6.2016.

 

S pozdravem Sladká pijavice (Zuzka)